Kurča na hrášku

Potrebujeme:

140 g kuracieho mäsa, soľ, 2 polievkové lyžice oleja, 10 g cibule, 50 g hrášku (sterilizovaného bez nálevu), rasca, 0,5 dl bieleho jogurtu, 10 g polohrubej múky, kôpor, voda na podlievanie
no image

Hodnotenie: 3 z 5. Celkom 13 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Kuracie mäso umyjeme, osolíme, posypeme rascou a dáme spolu s olejom a cibuľou opiecť. Potom podlejeme horúcou vodou a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme zelený sterilizovaný hrášok bez nálevu, podusíme, pridáme jogurt, v ktorom sme rozmiešali múku a dovaríme. Dochutíme umytým posekaným kôprom. Podávame deťom od 1 roka.