Cannelone

PripravaVarenie - pecenie

Potrebujeme:

Cannelone cca 12 ks, listový alebo drvený špenát, 1 vajce, hotovú omáčku Napolitana alebo Bolognese, 1 vajce, syr Eidam, syr Parmezán, soľ, peper, olej
no image

Hodnotenie: 3 z 5. Celkom 13 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Na panvici rozohrejeme olej a pridáme špenát. Zakryjeme pokličkou a paríme až pokiaľ sa neroztopí. Pridáme peper, soľ a rozšľahané vajce. Chvíľku ešte podusíme a necháme vychladnúť. Cannelone povaríme cca len 2,5 minúty nie úplne do mäkka. Scedíme a necháme vychladnúť. Zapekaciu misu vytrieme olejom a zaplníme Cannelone plnené špenátom. Zalejeme Bolongskou omáčkou a posypeme syrom Eidam a Parmezánom. Dáme zapiecť na cca 20 minút. Cannelone podávame posypaným Parmezánom a nakrájanými paradajkami.