Divinová zmes na ihle

Potrebujeme:

2 bažantie prsia, 200 g srnčieho stehna, 100 g srnčej pečene, 100 g anglickej slaniny, 1 stredne veľká
cibuľa, soľ, zmes korenín "divočina", olej, červené víno
no image

Hodnotenie: 3.1 z 5. Celkom 34 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

Z uvedených druhov mäsa a slaniny nakrájame menšie plátky, ktoré zľahka naklepeme, osolíme,
okoreníme, vložíme do misky, zalejeme malým množstvom vína a oleja a dáme do chladu na 3-4 hodiny
odstáť. Potom mäso striedavo s kúskami cibule napichávame na ihly a položíme na rozohriaty rošt.
Podávame s chlebom, zemiakmi, alebo rôznymi omáčkami a vínom.