Morčacia fašírka

PripravaVarenie - pecenie

Potrebujeme:

Na 2 porcie :
300 g uvareného morčacieho mäsa, nakrájaného na menšie kocky
560 g uvarených nových zemiakov, nakrájané na menšie kocky
1 malá cibuľa, nakrájaná nadrobno
1 červebá paprika, nakrájaná nadrobno
50 g čerstvých hríbov, nakrájaných nadrobno
2 polievkové lyžice čerstvej petržlenovej vňate
1 cesnak, nakrájaný nadrobno
140 ml smotany
1 vajce, vyšľahané
1čajová lyžička štipľavého curry prášku
2 čajové lyžičky worčestrovej omáčky
soľ, mleté čierne korenie
1polievková lyžica olivového oleja
zeleninový šalát ako príloha

Hodnotenie: 2.7 z 5. Celkom 32 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

Spolu zmiešame morčacie mäso, zemiaky, cibuľu, papriku, hríby, petržlenovú vňať a cesnak. V druhej miske spolu zmiešame smotanu, vajce, curry prášok, worčestrovú omáčku. Nalejeme na mäsovú zmes premiešame, osolíme a okoreníme. V panvici zohrejeme olej na to dáme pripravenú fašírku a pečieme do hneda. Ak máme spodok upečený dáme dopiecť do grilu dozlatista. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.