Morčací burger s fetou a sušenými paradajkami

PripravaVarenie - pecenie

Potrebujeme:

Na 4 porcie :
450 g morčacích pŕs
50 g feta syru
8 sušených paradajok
2 polievkové lyžice koriandru
olivový olej
4 celozrnné alebo biele žemle
šalátové listy

Hodnotenie: 3 z 5. Celkom 21 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

Nakrájame morčacie prsia na kocky. Rozmixujeme v mixéry a dáme do misky. Primiešame nadrobenú fetu, paradajky nakrájané na polovičky, koriander a dobre premiešame. Vytvarujeme 4 fašírky a opražíme ich v panvici s olejom 15 - 20 minút z oboch strán. Naservírujeme ich medzi rozkrojenú žemľu a podávame so šalátovými listami.