Benátske rezne

PripravaVarenie - pecenie

Potrebujeme:

400 g bravčového mäsa zo stehna
100 ml bieleho vína
2 lyžice kečupu
1 cibuľu
40 g oleja
40 g hladkej múky
mäsový vývar
nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať
mleté čierne korenie
soľ
no image

Hodnotenie: 2.5 z 5. Celkom 19 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Mäso umyjeme, nakrájame na rezne a naklepeme. Osolíme, okoreníme. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme mäso a z oboch strán opražíme. Zaprášime múkou, opražíme, podlejeme mäsovým vývarom a vínom, prikryjeme a udusíme domäkka. Pridáme kečup a zohrejeme. Dochutíme petržlenovou vňaťou.
Podávame s dusenou ryžou.