Bylinkovo-kurací šalát

PripravaVarenie - pecenie

Ľahký šalát, ktorý Vám dodá energiu. Bylinkovo-kurací šalát je veľmi jednoduchý na prípravu.

Potrebujeme:

Na 2 porcie:
uvarené kuracie mäso
200 g uvarených malých zemiakov
8 hríbov
25 g masla
trošku olivového oleja
2 hrste rukola
Na dresing:
1 polievkovú lyžicu octu
1 čajovú lyžičku celozrnnej horčice
3 polievkové lyžice olivového oleja
1 čajovú lyžičku medu

Hodnotenie: 3.1 z 5. Celkom 15 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

Nakrájame mäso, zemiaky prekrojíme na polovičky a hríby nakrájame na pásiky. Do panvice dáme maslo a olej a opražíme na ňom hríby 5 minút. Potom pridáme mäso a zemiaky a necháme všetko spolu zohriať. Odstavíme zo sporáka a primiešame rukolu. Zmes dáme do šalátovej misky a pripravíme si dresing. Vymiešame spolu všetky suroviny potrebné na dresing. Nalejeme na šalát a podávame.