Baklažán na orientálny spôsob (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)

Potrebujeme:

500 g baklažánu
4 rajčiny
100 g šampiňónov
2 cibule
3 strúčiky cesnaku
2 dl červeného vína
ryžovú hladkú múku
mleté čierne korenie
nové korenie
bobkový list
šťavu z polovice citróna
soľ
no image

Hodnotenie: 2.5 z 5. Celkom 12 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

Baklažán ošúpeme a pokrájame na kolieska, osolíme, okoreníme, poprášime ryžovou hladkou múkou a opečieme. Pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno, prelisovaný cesnak zmiešaný so soľou, ošúpané, pokrájané rajčiny, huby a víno. Pridáme nové korenie, bobkový list a udusíme do mäkka. Ochutíme citrónovou šťavou. Podávame s varenými zemiakmi.