Hamburger Texas
Sýty hamburger pripravený po domácky. Hamburger Texas si môžete obložiť zeleninou a prílohou podľa chuti.
Potrebujeme:
3/4 kg mleté mäso
1 cibuľa pokrájaná nadrobno
soľ, kečup, čili omáčka
1 cibuľa pokrájaná nadrobno
soľ, kečup, čili omáčka
1 polievková lyžica cukru
1 lyžica citrónová šťava
1 lyžica citrónová šťava
Zmiešajte cibuľu, mäso a soľ. Vytvarujte fašírky. Opečte ich narýchlo z oboch strán. Zakryte panvicu a pečte asi 10 minút na malom plameni. Vylejte vypečený tuk. Zmiešajte kečup, čili omáčku, cukor a citrónovú šťavu. Nalejte na fašírky. Zakryte a nechajte dusiť 15 minút polievajúc šťavou.
Podávame s opekanými zemiakmi, kroketami a dresingom.
Kategória:
Iné a mleté mäsoDruh mäsa:
InéChod:
ObedSpôsob prípravy:
Vyprážané