Bravčovina v hubovej omáčke


Potrebujeme:
Na 4 porcie :
600 g bravčových rezňov
2 polievkové lyžice oleja
600 g bravčových rezňov
2 polievkové lyžice oleja
1 cibuľa, nakrájaná nadrobno
250 g šampiňónov, nakrájaných na tenké pásiky
200 ml smotany
250 g šampiňónov, nakrájaných na tenké pásiky
200 ml smotany
Postup
- autor: anglicka kucharka
Nakrájame si bravčové rezne na tenké plátky. Zohrejeme polovicu oleja v panvici, opražíme cibuľu a hríby do mäkka. Vyberieme z panvice. Do panvice nalejeme zvyšok oleja a opražíme rezne dohneda
3 - 4 minúty z každej strany. Potom do panvice pridáme cibuľu, hríby a smotanu. Povaríme spolu dokiaľ mäso nezmäkne. Servírujeme s varenou brokolicou, novými zemiačikmi alebo cestovinami. Veľmi chutné. Dobrú chuť.
Kategória:
Bravčové mäsoDruh mäsa:
Bravčové