Horčicové bravčové rezne


Potrebujeme:
Na 2 porcie :
2 bravčové rezne
2 čajové lyžičky cesnakového oleja
2 bravčové rezne
2 čajové lyžičky cesnakového oleja
125 ml piva
1 polievkové lyžice celozrnnej horčice
75 ml smotany
1 polievkové lyžice celozrnnej horčice
75 ml smotany
Postup
- autor: anglicka kucharka
Rezne vložíme do potravinárskej fólie a naklepeme natenko. V panvici zohrejeme olej,vložíme do nej mäso a pražíme dohneda z oboch strán. Vyberieme z panvice a odložíme do tepla. Do výpeku pridáme pivo a necháme variť minútku alebo dve, potom pridáme horčicu a smotanu. Necháme variť ďalších zopár minút. Mäso naservírujeme na taniere, polejeme pripravenou šťavou a podávame. Ako prílohu môžme podávať nové zemiačiky.
Kategória:
Bravčové mäsoDruh mäsa:
Bravčové