Horčicové bravčové rezne

PripravaVarenie - pecenie

Potrebujeme:

Na 2 porcie :
2 bravčové rezne
2 čajové lyžičky cesnakového oleja
125 ml piva
1 polievkové lyžice celozrnnej horčice
75 ml smotany

Hodnotenie: 3.7 z 5. Celkom 3 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

Rezne vložíme do potravinárskej fólie a naklepeme natenko. V panvici zohrejeme olej,vložíme do nej mäso a pražíme dohneda z oboch strán. Vyberieme z panvice a odložíme do tepla. Do výpeku pridáme pivo a necháme variť minútku alebo dve, potom pridáme horčicu a smotanu. Necháme variť ďalších zopár minút. Mäso naservírujeme na taniere, polejeme pripravenou šťavou a podávame. Ako prílohu môžme podávať nové zemiačiky.