Zvyšné morčacie mäso s jablkom a horčicou

PripravaVarenie - pecenie

Potrebujeme:

Na 4 porcie :
2 polievkové lyžice olivového oleja
2 póry
2 jablká
1 strúčik cesnaku
150 ml kuracieho vývaru
2 polievkové lyžice celozrnnej horčice
200 ml smotany
450 g zvyšného vareného morčacieho mäsa z predošlého dňa

Hodnotenie: 5 z 5. Celkom 1 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

V panvici zohrejeme olej a opražíme pór, jablká nakrájané na kocky asi 8 - 10 minút do mäkka. Pridáme cesnak, nakrájaný nadrobno a dusíme minútku. Pridáme kurací vývar, horčicu a smotanu. Privedieme do varu. Pridáme morčacie mäso nakrájané na kocky, a necháme všetko, ešte raz zovrieť. Podávame so zemiakovým pyré, alebo ryžou.