Jednohubky z mletého mäsa

Potrebujeme:

2 cibule, 1 zväzok petržlenovej vňate,
500 g mletého mäsa, 2 vajcia,
1 lyžička soli, 2 lyžice strúhanky,
1 lyžica karí korenia,
1 / 4 lyžičky mletého čierneho korenia,
trochu múky, 1 / 2 lyžice oleja.

Hodnotenie: 2.2 z 5. Celkom 11 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Všetko zmiešame a zo zmesi vytvarujeme malé fašírky. Usmažíme.
Na spestrenie: na vrch jednohubky môžeme dať: plátok ananásu, kúsok mandarínky, čerešňu maraschino, bobuľka hrozna, syr Niva, plátok z klásku kukurice, nakladanú papriku, olivu, syr Hermelín.