Kung pao

Potrebujeme:

1 kg morčacieho mäsa, 2 jogurty, sójovú omáčku, worcesterskú omáčku, horčicu, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, 3 lyžice škrobovej múčky, 1/2 póru, 1/2 čerstvých šampiňónov, 100 g arašidov, 100 g hrozienok, 150 g šunky, 2 väčšie cibule.
no image

Hodnotenie: 3.3 z 5. Celkom 9 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Marinádu pripravíme z jogurtu, sójovej a worcesterskej omáčky, horčice, soli, zeleninovej koreniacej zmesi a škrobovej múčky. Mäso nakrájame na rezance, vložíme do marinády a necháme odležať asi 12 hodín. Na druhý deň osmažíme na oleji cibuľu, pór, mäso a udusíme do mäkka. Päť minút pred dokončením pridáme nakrájané šampiňóny, na rezance nakrájanú šunku, arašidy, hrozienka. Podávame s ryžou a kompótom.