Grilované kaprie podkovičky (2 porcie)

PripravaVarenie - pecenie

Potrebujeme:

2ks podkovičiek z kapra, 1veľká cibuľa, 1veľká pikantná paprika, 2 väčšie strúčiky cesnaku, 2 ČL rastlinného oleja, 1,5KL korenia na ryby, 1KL korenia Diabolská zmes, citrónová šťava, morská soľ
no image

Hodnotenie: 0.9 z 5. Celkom 8 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Všetky suroviny rozdelíme na dve rovnaké množstvá. Rybu mierne osolíme a dobre všade ponatierame cesnakom. Pokvapkáme citrónovou šťavou, okoreníme korením na ryby a Diabolskou zmesou, polejeme olejom, dobre rozotrieme - všetko z každej strany podkovičky. Položíme na alobal a medzi "nohy" podkovičky dáme na kolieska nakrájanú papriku a cibuľu, mierne zasolíme. Z alobalu vytvoríme dobre uzavretý balíček a dáme marinovať do chladničky na 1-2 dni. Grilujeme na tlejúcom uhlí jednu až jeden a pol hodiny.